Säkra transporter med hög kvalitet och låga omkostnader

Vi på Höglands Logistik värnar om kunden, därför är vårt koncept att vara en oberoende logistikpartner med kunden i centrum. Vår målsättning är att erbjuda säkra transporter, med hög kvalitet och låga omkostnader. Den logistikkunskap vi har, möjliggör optimerad trafikplanering och bidrar vi till att vi kan minska miljöpåverkan.

Ett smart logistikupplägg, minimerar miljöansträngningen. 100% av våra lastbilar är miljöfordon, och klarar därmed storstadskommunernas stränga miljökrav.

Kvalitet

  • Innebär engagerade medarbetare som sätter kunden i centrum och anstränger sig för att hitta de bästa lösningarna för kunden. 
  • Högsta möjliga tillgänglighet.
  • Snabba transporter med hög leveranssäkerhet.
  • Båda webbokning och EDI överföring för ökad tillgänglighet.

Certifikat i TransQ Kvalificeringssystem

Vi är certifierade av TransQ Qualification System för transportera och leverera till företag i Skandinavien. Det innebär att vi bekräftar att vi kommer att arbeta med CSR (Företagens Sociala Ansvar) och strävar efter att följa de 10 principerna i FN-Global kompakt handling. Läs mer här.

Fordon

Våra fordon uppfyller svensk och europeisk standard inom miljöklassning och har försetts med en hastighets spärr till 80 km/t. Vi planerar för att köra våra lastbilar på ett miljövänligt sätt. Våra transporter ska vara gynnsamma för både våra kunder och miljön. 

Vi erbjuder transporttjänster för bud, lokalt, fjärr och utrikestransporter. De utförs av våra egna lastbilar samt av våra samarbetspartner.

Genom vårt unika nät av samarbetspartner kan vi även ombesörja era övriga transporter.

 

Kontakta Oss


Höglands Logistik AB

Logistikgatan 3

S-571 34 Nässjö

Sverige

Tel +46 (0)380-60 01 20

 

info@hlogistik.se

Följ Oss på: