Jobba hos oss

Vi söker chaufförer!

Om uppdraget
Vi söker erfarna chaufförer till både fjärrkörning med övernattning och lotsar som kör dagtid. Vad passar dig bäst? Det ena förtar inte det andra, varför inte mixa från vecka till vecka. Det som är samma för alla arbetspass är att du kör bil och släp som är stationerade och utgår från Nässjö.

Om dig
Vi växer så det knakar därför söker vi dig med intresse för lastbilar och som vill bli en del av ett gott gäng. Trots att erfarenhet är en fördel är det framför allt en person med rätt inställning vi söker. Du kommer köra lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods. När du träffar kunden ger du god service och vårdar kundrelationen. Du är ansvarsfull och förstår vikten av att ta väl hand om lastbilen både invändigt och utvändigt. Ditt arbete utförs alltid utifrån högsta säkerhetstänk.

Om oss
Just nu satsar vi inom Höglands Logistik och vi vill växa på marknaden. Vi förstärker vår organisation, utvecklar vårt arbetssätt där du som anställd har en viktig roll, stärker att vara ett föredöme som arbetsgivare. Det är därför vi behöver dig.

Höglands Logistik är ett privatägt transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. Vi står för ett proaktivt nära samarbete och personlig service med högsta kvalitet till kunden. Med det som ledstjärna har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden sedan år 2006. Idag är vi ca 45 anställda varav hälften inom transportgrenen som chaufförer.

Krav
CE-kort (ej automat)
YKB (aktuellt)
Truckkort
Högt säkerhetstänk
Svenska i tal och skrift

Bra om du har
Erfarenhet av körning med bil och släp
ADR/farligt gods
Fordonsintresse

Start
Omgående enligt överenskommelse

Ansökan
Du kan göra ansökan antingen via vår webb Jobba hos oss | Höglands Logistik AB (hlogistik.se) eller skicka ett mejl med din ansökan till katarina@hlogistik.se. Vill du veta mer kan du ringa Andreas Nilsson (trafikledning) 0380-600127 eller Katarina Wetterholm (VD) på tel. 0380-600122. Vi tar hand om ansökningarna löpande.

 

Du kan även skicka in din ansökan via formuläret nedan.

Behörigheter

Genomgången YKB

11 + 4 =