Jobba hos oss

Logistikadministratör

Höglands Logistik växer så det knakar och vi behöver förstärka vår organisation med en logistikadministratör.

Om tjänsten

I rollen som logistikadministratör kommer du arbeta i team med en kollega. Tillsammans ansvarar ni för hanteringen av orderingång, transportbokning och våra kunder. Du kommer vara en spindel i nätet både internt och externt och ha många kontaktytor. I din vardag kommer ingen dag vara den andra lik.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
– Dagliga ordrar för inleveranser och utleveranser samt transportbokningar

– Kundkontakter inför, under och efter leverans

– Kundtjänst och kundsupport

– Utskrifter av plocklistor och etiketter,

– Övrig administration för att underlätta för lagerpersonalen

– Följa upp ordrar och leveranser

Placeringsort är Nässjö.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är det en fördel att man är van att ha många saker igång samtidigt.

Du trivs med att jobba i team. Du skulle beskriva dig själv som noggrann, prestigelös, social och självständig. Du ser vad som behöver göras och har det inre drivet. Kunden är i fokus för dig och du gör gärna det lilla extra för att skapa kundnöjdhet.

Hos oss jobbar vi i Ongoing Warehouse, Event manager och Opter. Det är så klart en bonus om du känner till något av dessa system. Utöver det jobbar vi i Officeprogrammen. Du känner dig bekväm vid en dator och tycker inte det är några konstigheter att använda det i ditt arbete. Vi ser gärna att du vill vara med och driva vår digitala utveckling.

Vi pratar svenska och engelska hos oss och med våra kunder så det behöver flyta på bra i tal och skrift.

Om verksamheten

Nu satsar vi inom Höglands Logistik och vi vill växa på marknaden. För att göra det med kraft förstärker vi vår organisation och utvecklar vårt arbetssätt där du som anställd har en viktig roll och vi vill att du är delaktig i verksamhetens utveckling.

Det är därför vi behöver dig! 

Här får du jobba i ett positivt team tillsammans med trafikledning, lagerarbetare och ledning. Som anställd kan du känna dig trygg att vi som arbetsgivare följer knutet kollektivavtal. Vi värnar om dig och självklart har du möjlighet att ta ut ett friskvårdsbidrag för att jobba med din egen hälsa.

Varmt välkommen till oss!

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Uniflex Höglandet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Ekman, sandra.ekman@uniflex.se.

Sök via länken:

Logistikadministratör med kundkontakt till Höglands Logistik – Uniflex

 

Lagerchef – Tillsatt
December 2022

Vi söker nu en utvecklingsorienterad lagerchef till Höglands Logistik. Detta är en roll där du erbjuds möjlighet att kombinera modernt lager- och terminalarbete med ledarskap och utveckling av både processer och människor.
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter & ansvarsområden
Som lagerchef har du en nyckelroll i organisationen där du jobbar både operativt och strategiskt.
Du har personalansvar för 13 personer, fördelat på 10 lager och 3 terminal. Terminalen är navet för allt gods, både inkommande och utgående och ditt samarbete med trafikplanerare är en framgångsfaktor i denna roll.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att strukturera och planera verksamheten, godsflöden och arbetsrutiner för lager och terminal.
Utöver detta verkar du som en länk mellan trafikledning och terminal & lager för att säkerställa ett effektivt flöde och arbetssätt.

Att bidra till kommande affärer är en viktig del i denna roll och ditt ansvarsområde kommer att vara att ha koll på lagerstatus och verksamheten i stort. I chefskapet ingår det även säkerhets- och arbetsmiljöansvar, systematiskt brandskyddsarbete och ansvar för fastigheten gällande exempelvis portar och avfallshantering.

Som lagerchef ingår det även att du bidrar till Höglands Logistiks kommande utveckling genom att våga tänka nytt och genomföra förbättringsprojekt utifrån medarbetare, verksamhet och kunder. Höglands Logistik satsar mycket just nu, bland annat i nybygge och fler vunna affärer.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt team, där du bidrar till förbättringar och mer framgång är detta rollen för dig.

Du rapporterar till VD och har en rapporterande teamleader.

Din profil
Vi söker dig som triggas av att arbeta på ett välmående och satsande bolag i en roll som är varierad, som blandar det operativa med det strategiska. Höglands Logistik är i en spännande utvecklingsfas och att vara en del av den ser du som en utmaning.

Du har gedigen erfarenhet från lager, 3PL och logistik och minst några år i ledande befattning och vill utveckla och utvecklas.

Du är trygg i din ledarroll och är duktig på att kommunicera i alla led. Att arbeta med förändrings- och förbättringsarbete är en nyckelfaktor till framgång i rollen, något som du ser som en självklarhet i din profil.
Du trivs med att arbeta med människor och se dina kollegor utvecklas.

Vidare har du bra kunskap i logistiksystem och annan relaterad logistik-IT. Du hanterar svenska flytande och tal och skrift och kan göra dig förstådd på engelska.

Detta är bred roll i en mindre organisation, där du inte kommer till ett dukat bord, vill du vara med och duka det?

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Höglands Logistik med OnePartnerGroup, varpå all initial dialog sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Utvecklingsorienterad Lagerchef till Höglands Logistik | OnePartnerGroup AB (recman.no)

 

TRAFIKLEDARE – TILLSATT
December 2022 

Om tjänsten

Är du ute efter ny spännande utmaning inom logistik och transport? Har du ett stort intresse av att arbeta i en varierande roll med många kontaktytor? Vill du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa? Då kanske vi har tjänsten för dig! Till Höglands Logistik söker vi nu en engagerad och lösningsorienterad Trafikledare som vill bidra till Höglands Logistiks framtida framgång. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Trafikledare planerar du de dagliga frakterna och ser till att den löpande driften fungerar som den ska. Ditt främsta fokus kommer vara att på ett flexibelt sätt planera och tillgodose Höglands Logistiks kunder med leveranser i rätt tid. Som Trafikledare hos Höglands Logistik har du flertalet kontaktytor, både internt och externt. Du är ansvarig för koordineringen av chaufförernas rutter och är deras närmsta kontaktperson vid behov. Tillsammans med externa samarbetspartners arrangerar du rikstäckande frakter och ser till att sändningarna kommer fram i tid. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för ordermottagning, både via mail och telefon, framställning av fakturaunderlag samt direktkontakt med både kunder och leverantörer.

I tjänsten kommer du att ingå en engagerad arbetsgrupp tillsammans med fyra andra Trafikledare som ansvarar för olika geografiska områden. I rollen samarbetar du tätt med övriga Trafikledare och stöttar därmed upp där det behövs. På huvudkontoret i Nässjö får du chansen att arbeta i en varierande och händelserik roll och vara en bidragande faktor till Höglands Logistiks nuvarande expansionsresa.

Placeringsort för tjänsten är i Nässjö och arbetstider är kontorstider med möjlighet för flex. Rollen som Trafikledare är en tillsvidareanställning hos Höglands Logistik, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller på något sätt har varit verksam inom branschen. Kanske har du tidigare erfarenhet som Trafik- eller Transportledare? Eller har du kanske en bakgrund som Chaufför eller Speditör och nu vill gå vidare till nya utmaningar? Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning till arbetet och brinner för transportlösningar.

Som person är du lösningsfokuserad, kommunikativ och är duktig på att växla upp och ned i tempo vid behov. Vidare är du noggrann i ditt sätt att arbeta och motiveras av att lösa problem. Du har en god förmåga att arbeta inom tydliga tidsramar och trivs med att hantera flera ansvarsområden parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

 

Om verksamheten

Just nu satsar Höglands Logistik och vill växa på marknaden. De förstärker sin organisation och utvecklar deras arbetssätt där du som anställd har en viktig roll. Det är därför vi behöver dig. Höglands Logistik är ett privatägt transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. De erbjuder ett proaktivt nära samarbete och personlig service med högsta kvalitet till kunden. Höglands Logistik är flexibla och är alltid lyhörda för kundens behov och önskemål. Med det som ledstjärna har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden sedan år 2006. Idag är de ca 50 anställda varav hälften inom transportgrenen som chaufförer.

 

Ansök här:

Trafikledare till Höglands Logistik – Poolia