Jobba hos oss

TRAFIKLEDARE 

Om tjänsten

Är du ute efter ny spännande utmaning inom logistik och transport? Har du ett stort intresse av att arbeta i en varierande roll med många kontaktytor? Vill du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa? Då kanske vi har tjänsten för dig! Till Höglands Logistik söker vi nu en engagerad och lösningsorienterad Trafikledare som vill bidra till Höglands Logistiks framtida framgång. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Trafikledare planerar du de dagliga frakterna och ser till att den löpande driften fungerar som den ska. Ditt främsta fokus kommer vara att på ett flexibelt sätt planera och tillgodose Höglands Logistiks kunder med leveranser i rätt tid. Som Trafikledare hos Höglands Logistik har du flertalet kontaktytor, både internt och externt. Du är ansvarig för koordineringen av chaufförernas rutter och är deras närmsta kontaktperson vid behov. Tillsammans med externa samarbetspartners arrangerar du rikstäckande frakter och ser till att sändningarna kommer fram i tid. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för ordermottagning, både via mail och telefon, framställning av fakturaunderlag samt direktkontakt med både kunder och leverantörer.

I tjänsten kommer du att ingå en engagerad arbetsgrupp tillsammans med fyra andra Trafikledare som ansvarar för olika geografiska områden. I rollen samarbetar du tätt med övriga Trafikledare och stöttar därmed upp där det behövs. På huvudkontoret i Nässjö får du chansen att arbeta i en varierande och händelserik roll och vara en bidragande faktor till Höglands Logistiks nuvarande expansionsresa.

Placeringsort för tjänsten är i Nässjö och arbetstider är kontorstider med möjlighet för flex. Rollen som Trafikledare är en tillsvidareanställning hos Höglands Logistik, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller på något sätt har varit verksam inom branschen. Kanske har du tidigare erfarenhet som Trafik- eller Transportledare? Eller har du kanske en bakgrund som Chaufför eller Speditör och nu vill gå vidare till nya utmaningar? Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning till arbetet och brinner för transportlösningar.

Som person är du lösningsfokuserad, kommunikativ och är duktig på att växla upp och ned i tempo vid behov. Vidare är du noggrann i ditt sätt att arbeta och motiveras av att lösa problem. Du har en god förmåga att arbeta inom tydliga tidsramar och trivs med att hantera flera ansvarsområden parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

 

Om verksamheten

Just nu satsar Höglands Logistik och vill växa på marknaden. De förstärker sin organisation och utvecklar deras arbetssätt där du som anställd har en viktig roll. Det är därför vi behöver dig. Höglands Logistik är ett privatägt transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. De erbjuder ett proaktivt nära samarbete och personlig service med högsta kvalitet till kunden. Höglands Logistik är flexibla och är alltid lyhörda för kundens behov och önskemål. Med det som ledstjärna har företaget vuxit och etablerat sig på marknaden sedan år 2006. Idag är de ca 50 anställda varav hälften inom transportgrenen som chaufförer.

 

Ansök här:

Trafikledare till Höglands Logistik – Poolia