Referenser

Referenser

Vi erbjuder våra kunder den bästa servicen och de gillar oss! Största delen av våra kunder finns i vårt närområde på Småländska Höglandet men också spridda över hela Sverige. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi vill vara det självklara valet.
{

Vi är mycket nöjda med både service och kvalitén. Priset kan väl alltid diskuteras. Vi uppskattar det personliga och nära sammarbetet vi har och den flexibilitet det medför. Korta beslutsvägar och snabba svar. Vi valde Höglands Logistik för att Höglands Logistik visar ett personligt engangemang och en stark vilja att lösa både våra och våra kunders önskemål på bästa sätt. Våra produkter kräver en mycket varsam hantering och eftersom många lossningar görs ute på byggarbetsplatser, där förutsättningarna är oändliga, så krävs det så mycket mer än bara en transport från A-B.

Forserum Safety Glass AB

{

Höglands Logistik kontaktade oss och erbjuds en mängd olika tjänster till ett acceptabelt pris. De är mycket duktiga på att leverera våra produkter i tid och utan skador. Våra produkter är uppbyggda av glas och därför mycket känslig och Höglands Logistik lyckats att leverera dem i ett stycke hela tiden. Vi uppskattar det faktum att vi kan kontakta chauffören direkt och därför känner vi bättre på att göra affärer med Höglands Logistik. De är verkligen en pålitlig och genuint partner.

Morgana