Logistiktjänster

Våra logistiktjänster har dina behov i fokus.

Vi erbjuder tredjepartslogistik via vårt lager i Nässjö. Godset märks och skickas vidare till era kunder i hela landet. Har ni behov av utrikesfrakter löser vi dom också efter era önskemål.  Våra lösningar är alltid kundanpassade och vi sköter hela kedjan åt er från det att godset kommer till vårt lager till dess att det når era kunder. I vårt lager i Nässjö har vårt lager stor kapacitet och vi har flera bryggor och portar där vi kan lossa och lasta ert gods. Ni väljer själva om ni vill lagra ert gods ett par timmar eller om ni vill ha lagring under längre tid.  

Tjänsterna vi erbjuder dig är:

Lagring

Fritt, ställage, hylla, inom- och utomhus, FIFO (”First In First Out”)

LÄS MER  >
Hantering

Lossning, godsmottagning och lastning, inlagning och utlagring inkl. plockning och packning

LÄS MER  >
Crossdockning

Lossning, godsmottagning, packning och utlagring

LÄS MER  >
Packnings & Märkningsuppdrag

Efter kundönskemål inkl. anskaffning av emballage vid behov

LÄS MER  >
Returnhantering

Lossning, sortering, intag, lagring, uttag, vidaresändning, bevakning, skrotning etc.

LÄS MER  >
Sortering

Lossning av container, upplägg på lastbärare, packning och märkning etc.

LÄS MER  >
Kundtjänst

Orderhantering, leveransbevakning, reklamationshantering, spårning av gods och kundfakturering.

LÄS MER  >

Våra grundvärderingar ger dig som kund fördelar!

Våra kunder ska alltid känna sig trygga, betydande och bli vänligt bemötta samt få den bästa servicen vi kan ge dem!

Lagring

Vi erbjuder allt från enkel godshantering till avancerad 3PL med tillhörande kringtjänster. Allt från små paket till skrymmande gods hanteras hos oss på Höglands Logistikcenter. Vårt varma och säkra lager är placerat i Nässjö. Fritt, ställage, hylla, inom- och utomhus, FIFO (”First In First Out”).

Hantering

Vi erbjuder dig som kund flexibla och kundunika lösningar inom lossning, godsmottagning och lastning, inlagring och utlagring inkl. plockning och packning av gods. Med kompetenta medarbetare hanteras ditt gods på rätt sätt och enligt dina önskemål.

Crossdockning

Lossning, godsmottagning, packning och utlagring utförs enkelt i våra anpassade lokaler. Ni som kund behöver inte göra mer än att kontakta oss så löser vi resten.
Vi tar emot försändelserna från dina leverantörer, sköter avlastning och omfördelning/märkning baserat på din order och sköter direkttransporten till dina leverantörer eller kunder.

Packnings & Märkningsuppdrag

Vi sköter märkning och packning utefter era önskemål och vi löser även anskaffning av emballage vid behov. Med stora ytor och erfaren personal sköts dessa uppdrag idag åt flertalet kunder som helt släppt ifrån sig denna delen av administrationen till oss på Höglands Logistikcenter.

Returnhantering

Vi sköter din returhantering så som Lossning, sortering, intag, lagring, uttag, vidaresändning, bevakning, skrotning etc. Genom att du samlar dessa tjänster hos oss blir det mindre administration för dig. Vi löser din returhantering.

Sortering

Sortering som exemplevis lossning av container, upplägg på lastbärare, packning och märkning etc. görs på Höglands Logistikcenter. Många kunder tycker att de lägger mycket tid på denna typ av arbete. Du kan tryggt lägga denna typen av uppdrag på oss då vi erbjuder både manuella och automatiserade tjänster.

Kundtjänst

Vår kundtjänst hjälper er med orderhanteringen och vi utför leveransbevakning. Vi hjälper även till med reklamationshantering samt spårning av ditt gods och vi kan även hjälpa till med kundfakturering. Kontakta oss så ser vi över era behov och skräddarsyr en lösning som passar just er.