Transporttjänster

Vi löser dina transporter med dina behov i fokus.

Som komplett leverantör hjälper vi er med både godset, planeringen och administrationen. Vi hjälper er som kund att bli mer effektiva och på så vis blir ni också mer konkurrenskraftiga. Vi kan hjälpa er från er leverantör och hela vägen fram till er kund.  

Tjänsterna vi erbjuder dig är:

Distribution

Vi har daglig distribution av styckegods i hela landet.

LÄS MER  >
Sling / Tur bil

Vi kan skapa slingbilsturer efter era önskemål.

LÄS MER  >
Fjärrtransporter

Arrangerar dagliga fjärrtransporter både styckegods och partisändningar rikstäckande. 

LÄS MER  >
Logistikförmedling

Vi förmedlar logistikkunskap, godspartier och kundanpassade lösningar.

LÄS MER  >
Budtransporter

Genom vårt etablerade kontaktnät kan vi erbjuda budtransporter över hela Sverige.

LÄS MER  >

Våra grundvärderingar ger dig som kund fördelar!

Våra kunder ska alltid känna sig trygga, betydande och bli vänligt bemötta samt få den bästa servicen vi kan ge dem!

Distribution

Vi distribuerar dagligen styckegods i hela landet. Dels med egen fordonsflotta samt med ett stort nät av samarbetspartners.

Sling/Turbil

Vi kan skapa unika kundlösningar med turbils varianter efter önskemål. Kan vara distribution eller uppsamlingsturer från underleverantörer. Eller en kombination av båda. Allt efter önskemål så kan vi hitta bästa lösningen.

Fjärrtransporter

På Höglands logistik utför vi fjärrtransporter av alla dess slag. Snabbt och enkelt fraktar vi ditt gods utan komplikationer. Vi transporterar allt från mindre pallar till fulla bil och släp. Vår långa erfarenhet och flexibilitet ger dig som kund ännu fler möjligheter att lyckas med transporten av ditt gods och vi gör det naturligtvis med så miljövänliga transporter som möjligt. Rikstäckande dagligen till hela landet.

Logistikförmedling

Vi förmedlar logistikkunskap, godspartier och kundanpassade lösningar hela vägen i hela Sverige. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss, vi skall vara ditt självklara val för logistikförmedling.

Budtransporter

Med våra budbilar i olika storlekar kan vi erbjuda er snabba transporter och leveranser. Vi är det lokala företaget samtidigt som din rikstäckande transportpartner. Blir det bråttom och det är viktigt att snabbt få fram ditt gods kan du ringa oss så löser vi det med någon av våra budbilar eller samarbetspartners.